Årets Valtra sælger

Det er ikke massiv markedsføring, der har givet Mads Degn fra Rasmus Degn A/S i Høng titlen som årets sælger hos Valtra.

For nylig blev Mads Degn udnævnt til årets sælger hos Valtra.

 

Mads Degn fortæller, at familien ikke bruger en masse penge på at markedsføre virksomheden, så det var ikke grunden til, at han er blevet årets sælger.

 

- Vi laver sådan set ikke så meget opsøgende salgsarbejde heller. For det meste henvender kunderne sig selv til os, forklarer han.

 

Men hvorfor gør de så det?

 

- Vi yder dem vel en god service og er der, når de har brug for os. Har vi meget travlt, står vi også op klokken fem om morgenen for at nå dagens opgaver, siger Mads Degn.

 

Mange kunder har været loyale overfor forretningen i årevis – lige siden, at Mads Degns farfar startede forretningen for mange år siden.

 

- Jeg oplever, at Mads har den entusiasme og det engagement, der skal til for at få solgt de rigtige traktorer til kunderne, supplerer John Arildsen, salgschef for Valtra i Danmark hos den danske importør, LMB.

 

John Arildsen påpeger, at det især er en flot præstation at sælge så mange traktorer, fordi der stort set ikke sælges andre landbrugsmaskiner fra virksomheden. Mads er god til at pejle, hvad kunderne ønsker og sørge for, at de får den traktor, de har brug for, konstaterer John Arildsen.

 

 

Besøg af den nye N-serie

I dagene omkring 15. maj stod der hele tre funklende nye N-serie traktorer foran forretningen i Høng. De er endnu så fåtallige, at de slet ikke kan leveres endnu.

 

- De kom oppe fra Sverige, hvor de blev præsenteret for os danske forhandlere, og så blev de kørt videre ned i Europa, fortæller Mads Degn.

 

Det var på deres vej sydpå, at de var på et ganske kort ophold i Høng, hvor de blev præsenteret for den danske fagpresse.

 

- Jeg håber da, at vi snart får dem her til landet og kan levere dem til vores kunder, for N- og T-serien er dem, vi sælger flest af, siger han.

 

 

Planer om nyt værksted

Der er allerede et godt, lyst værksted hos Rasmus Degn A/S i Høng - og for nylig er der indrettet en ny frokoststue til de cirka 15 medarbejdere.

 

- Vi har et projekt liggende med et nyt værksted til traktorer, viser Mads Degn.

 

Det nye værksted bliver på 540 kvadratmeter og får cirka syv meters lofthøjde.

 

I loftet skal der være en løbekran til at klare alle de tunge løft.

 

Men det er ikke altid, at det er nødvendigt med tunge løft på værkstedet.

 

- Vi sælger en del have- og parkmaskiner, som vi også servicerer, desuden laver vi en del hydraulik for både landmænd og andre kunder, fortæller Mads Degn.

 

Det gælder ikke mindst montering af hydraulikslanger til alle former for maskiner.

 

Så der er meget at lave i virksomheden, og det ser ud til, at Mads Degn har planer for fremtiden, der vil gøre virksomheden endnu større.

  

 

Læs også