Ny forhandleraftale på Falster

FMR Landbrugsmaskiner skifter fra John Deere til Deutz-Fahr og forøger samtidigt produktsortimentet med flere produkter fra HCP Danmark.

I kølvandet på den store John Deere forhandlerkabale har FMR Land­brugsmaskiner i Nykøbing Falster valgt at udskifte de mørkegrønne traktorer fra John Deere med de ly­segrønne Deutz-Fahr og en hel vifte af andre produkter til den grønne sektor. Alle de nye maskiner og red­skaber importeres af HCP Danmark.

- Vi er meget glade for, at FMR har valgt at bygge deres fremtid på trak­torer og maskiner fra os, siger Tho­mas Birkballe fra HCP Danmark.

- Vi har søgt en seriøs, serviceminded og stabil forhandler i området, og med FMR har vi fået netop det.

Udvikling til fremtiden
Også Fin og Henrik Monk Rasmus­sen forventer sig meget af det nye samarbejde.

- Deutz-Fahr er et aner­kendt traktormærke og HCP en stabil importør, der ikke vil bestemme over alt, hvad vi laver, så vi har både fået et godt traktormærke med et stort potentiale og den fornødne forret­ningsmæssige frihed til at udvikle os i fremtiden, forklarer som Fin Monk Rasmussen.

- Vi er ved at få vores folk uddanne­de hos Deutz-Fahr, så vi kan service­re kunderne nu, fortæller Henrik M. Rasmussen.

Leverer også mejetærskere
Selv er han også i fuld gang med at sætte sig ind i de nye traktormodeller.

- Der er mange modeller og udstyrsmu­ligheder at sætte sig ind i, og vores kunder skal have den bedst mulige rådgivning.

Deutz-Fahr er mest kendt for de lysegrønne traktorer, men Deutz-Fahr leverer også meje­tærskere. Traktorprogrammet kan le­veres med trinløs transmission fra 99 til 263 hk og alle større modeller fås med iMonitor og ISOBUS.

- På Agri­technica i november løftede Deutz-Fahr sløret for den nye spændende 7200 serie med MaxiVision kabine og en 440 hk traktor, der dog først er salgsklar i næste år. Den glæder vi os til at vise kunderne, siger Henrik M. Rasmussen.

Læs også