Røstofte Maskinforretning ny CLAAS forhandler.

Fra første marts bliver Røstofte Maskinforretning A/S full-line CLAAS forhandler på det sydligste Sjælland, Møn og Lolland-Falster.

Røstofte Maskinforretning har indtil nu haft forhandlingen af John Deere, men med baggrund i John Deeres omstrukturering af deres danske forhandlerorganisation, har man hos Røstofte valgt ikke at fortsætte samarbejdet med John Deere.

- Vi har været meget glade for vores 23 år lange samarbejde med John Deere, og har været stolte af at sælge dette produkt, siger Dann Nielsen, som er indehaver af Røstofte Maskinforretning.

Også Lolland-Falster
Som en del af aftalen vil Røstofte Maskinforretning fra første maj overtage CLAAS repræsentationen i Sakskøbing.

Dette øger Røstoftes nuværende område til også at omfatte Lolland-Falster, og giver samtidig – med overtagelsen af personalet – en indsprøjtning af CLAAS ekspertise, til gavn for både nye og eksisterende kunder i begge forretninger.

Da drøftelserne om at forsætte John Deere forhandlingen ikke er gået som Dann Nielsen ønskede, har han efter nøje overvejelse, og drøftelser med sine ansatte, valgt at satse på en ny hovedforhandling af CLAAS’ full-line program.

- Der forestår nu et stort arbejde for os i at implementere CLAAS programmet i Røstofte, men vi er klar! Vi tror fuldt og fast på produktet, baglandet og kulturen i CLAAS koncernen, og på at vi vil få et rigtigt godt samarbejde med den danske importør LMB, uddyber Dann Nielsen.

Åben Hus i maj
Hos LMB Danmark A/S er der stor tilfredshed med det kommende samarbejde med Røstofte Maskinforretning, som i gennem mange år har haft en stærk profil i lokalområdet.

 - Vi har selvfølgelig – som alle andre i branchen – fulgt udviklingen over de sidste måneder nøje, og da muligheden for at få Røstofte Maskinforretning som ny CLAAS forhandler viste sig, sprang vi til, udtaler adm. dir. Jørgen Pedersen.

Det planlægges at man i maj måned vil invitere til et stort Åbent Hus arrangement i Røstofte, hvor eksisterende Røstofte kunder vil kunne stifte nærmere bekendtskab med det nye produktprogram i huset.

Afslutningsvis vil Dann Nielsen gerne – overfor sine trofaste kunder – fastslå, at man fortsat vil yde professionel service på de mørke grønne maskiner:

- Der skal ikke herske tvivl om, at vore John Deere kunder er velkomne i forretningen, også efter 1. marts!

Det nye samarbejde med Røstofte Maskinforretning får ingen betydning for de øvrige CLAAS forhandlere på Sjælland; Maskincenter Ringsted, Maskincenter Roskilde og Mørkøv Maskinforretning, fortsætter alle som hidtil.

Læs også