LMO rykker nordpå

ØkonomiKonsulenterne i Aars har indgået aftale med LMO om, at aktiviteterne fra nu indgår i LMO. Det er LMOs andet opkøb med virkning fra indgangen til 2012. Det betyder optrapning af konkurrencen i området.

ØkonomiKonsulenterne i Aars, der blev stiftet af Søren Lyngberg i 1987 og siden 1999 også har haft Carsten Mikkelsen været medejer, opsluges nu af LMO. Aftalen, om at LMO overtager alle aktiviteter i Økonomikonsulenterne, skal også ses som en del af et kommende glidende generationsskifte.

- Vi ser frem til at blive en del af en større rådgivningsvirksomhed, hvor vi også kan tilbyde rådgivning inden for svin, kvæg og planteavl. Men det har især været vigtigt for vores valg af samarbejdspartner, at LMO er en stabil virksomhed – både hvad angår økonomi og det daglige virke, siger Søren Lyngberg.

ØkonomiKonsulenterne har som selvstændigt firma været medlem af FDR og Agrogruppen Danmark.

LMO styrkes i Himmerland
For LMO er aftalen et led i virksomhedens strategi om at sikre et stærkt kundegrundlag, så virksomheden fortsat kan udvikle sig til fordel for kunderne, forklarer direktør Jan Winther, LMO:

- LMO har i forvejen mange kunder omkring Aars, og der kommer løbende flere til både på regnskabssiden og inden for de landbrugsfaglige områder. Derfor har det været attraktivt for os at få en fast base i Aars.

Kontoret i Aars bibeholdes således, ligesom alle medarbejdere og de to indehavere fortsætter deres virke i LMO. De nuværende kunder hos ØkonomiKonsulenterne kommer derfor ikke til at mærke nogen direkte ændringer i denne forbindelse.

- Med aftalen kan vi sammen give landmændene i Himmerland et stærkere tilbud inden for regnskab, landbrugsfaglige områder og jura. Det er da heller ikke nogen hemmelighed, at vi også forventer at kunne udvide kundegrundlaget i området, fortæller Jan Winther.

LMO fusionerede med virkning fra årsskiftet med revisionsfirmaet Kurt Hundebøll i Randers. Medarbejderne herfra er flyttet til Søften.

LMO har kontor i Søften ved Århus og i Viborg og ejes af Landboforeningen Midtjylland, Landboforeningen Kronjylland, Østjydsk Familielandbrug og Familielandbruget Midt-Jylland. Der er 250 medarbejdere.

Øget konkurrence
Formand Carl Christian Pedersen, Agri Nord ønsker LMO tillykke med handlen.

- LMO har på den måde ønsket at skærpe konkurrencen foreningerne imellem, og der er noget sundt i konkurrence. Vi er med vores dygtige og kompetente medarbejdere parate til at tage den konkurrence op, siger han og tilføjer, at Agri Nord er godt rustet både overfor landmandskunder og kunder fra øvrige erhverv.

- Vi har det gode produkt, der skal til for at konkurrere, understreger formanden for Agri Nord med rådgivningscentre i Aars, Aalborg, Hobro og Hadsund og med 220 medarbejdere.

Læs også