Fremgang i besøgstal trods regnvejr

LANDSSKUET: Trods silende regn om lørdagen kan Landsskuet i Herning melde om næsten 3000 flere besøgende på skuet i forhold til sidste år. Godt 43.000 lagde vejen forbi dyrskuepladsen.

Næsten 3000 - helt præcist 2753 flere besøgende end sidste år. Landsskuet i Herning fik fremgang i år, og det trods et meget dårligt dyrskuevejr om lørdagen med silende regn det meste af dagen. 

Og hos arrangørerne er man glade for fremgangen i besøgstallet:

- Vi er godt tilfredse med det stigende besøgstal, som vi har gjort os fortjente til i kraft af et mangfoldigt program, hvor der er aktiviteter og oplevelser for hele familien samt publikumsvenlige konkurrencer, siger Niels Kristian Fruergaard fra Landsskuet i en udtalelse på landsskuets hjemmeside, der også fremhæver samlingen af de allerbedste dyr fra hele landet til bedømmelse.

Landsskuet bød traditionen tro - foruden de mange nye aktiviteter og oplevelser - også på mere tradionelle højdepunkter. Som eksempelvis kåringen af Danmarks Smukkeste Malkeko.

I alt 43.438 besøgte Landsskuet i Herning i år mod 40.685 sidste år. Næste års Landsskue vil finde sted fra den 5. - 7. juli 2012.

Læs også