Overtagelse i Kjellerup

NY EJER: Bredsgaard A/S har fået ny ejer.

Efter 22 år som indehavere af Bredsgaard A/S i Kjellerup har Hanne og Erik Lassen solgt virksomheden til en ung, men erfaren og branchekendt fagmand. Køberen er Bent Hansen, der for syv år siden, som blot 20-årig, startede Sdr. Rind Maskinservice ved Viborg.

Bent Hansen er uddannet landbrugsmekaniker hos Grundvad Maskinhandel A/S ved Viborg. Hidtil har han drevet Sdr. Rind Maskinservice som et enmandsforetagende, men en stadig voksende ordretilgang gjorde det aktuelt med flere hænder og mere plads. Der var imidlertid ikke mulighed for en sådan udvidelse inden for de eksisterende rammer i Sdr. Rind, så da det blev muligt at erhverve Bredsgaard, som har 12 ansatte, slog han til.

- Bredsgaard er en veldrevet virksomhed, der har en god, central beliggenhed og i landbrugskredse er kendt for at levere høj kvalitet og god service, både på værkstedet og i maskinhandlen. Jeg ønsker at stå for de samme kvaliteter. Derfor er jeg meget glad for nu at kunne føre Bredsgaard videre i samarbejde med firmaets dygtige og erfarne medarbejdere, hvoraf mange har været ansat mellem 15 og 25 år, siger Bent Hansen.

Bent Hansen skal selv stå for ledelsen af værkstedet, mens firmaets mangeårige sælger, Erik Bastrup, bliver salgschef. 1. juli tiltræder Ivan Tang som direktør hos Bredsgaard. Ivan Tang, der kommer fra en stilling hos Mita Teknik A/S i Rødkærsbro, er uddannet akademimerkonom med speciale i ledelse, logistik og HR.

 

Udvider sortimentet
Også fremover vil maskiner og udstyr til landbrug, have og park være i fokus hos Bredsgaard. Herudover vil sortimentet blive udvidet til også at omfatte entreprenørmaskiner og skovmaskiner. Det sker både for at kunne sprede omsætningen mere jævnt ud over hele året og for at kunne udnytte Bent Hansens ekspertise inden for blandt andet maskiner til juletræsproduktion.

- Bredsgaard er i dag autoriseret Claas-forhandler og fører herudover en række andre anerkendte, professionelle mærker som Kuhn, Hardi, Stiga, Stihl, Simplicity og Ferris. Dem vil vi naturligvis fastholde. Med respekt for det, som Bredsgaard i dag står for, vil vi igangsætte nye initiativer inden for både køb og salg. Vi har således planer om særlige temadage for både landmænd, anlægsgartnere, private havefolk og andre kundegrupper. Samtidig vil vi gennemgå og optimere kontrakterne med samtlige leverandører med henblik på at opnå samarbejdsaftaler til gavn for begge parter. Et område, som jeg har erfaring med fra min nuværende stilling hos Mita Teknik, siger Ivan Tang.

 

Værkstedet er motoren
Overtagelsen af Bredsgaard A/S betyder ikke, at Bent Hansen glemmer Sdr. Rind Maskinservices mange kunder. Der vil fortsat være mulighed for at aflevere og afhente maskiner på værkstedet i Sdr. Rind, som fremover vil være åbent efter aftale.

- For at kunne give alle vores kunder optimal betjening, søger vi p.t. yderligere faguddannet mandskab til værkstedet hos Bredsgaard. Værkstedet er og bliver motoren i en maskinhandel som vores, fastslår Bent Hansen og Ivan Tang.

Læs også