58.200 til pinseskue i Odense

Trods manglende maskiner blev Det Fynske Dyrskue en stor succes med næsthøjeste besøgstal nogensinde.

Trods afviklingen i pinsen og manglende maskinhandlere blev Det Fynske Dyrskue 2011 publikumsmæssigt det hidtil næststørste. Ikke mindre end 58.200 gæster gik gennem tælleapparaterne, hvilket er over 12.000 flere end besøgstallet i fjor.

I forhold til 2010 var dyrskuet i år helt anderledes begunstiget af vejret. I alle tre dage skinnede solen, uden at det blev så varmt, at folk i stedet valgte stranden. Også det nye tiltag med et aftenshow helt til klokken 22 blev en publikumstræffer, selv om det var pinselørdag.

Håber på løsning
- Derfor er vi naturligvis meget tilfredse med arrangementet. Det viser, at byfamilierne og publikum i det hele taget vil det fynske dyrskue, påpeger en tilfreds formand for Fynsk Landbrugs Eventforening, Niels Rasmussen, efter de tre hektiske dage i pinsen.

Han håber, at det bliver sidste gang, at de fynske maskinhandlere ikke er repræsenteret på udstillingsarealet, selv om det umiddelbart ikke havde indvirkning på besøgsinteressen.

- Det skulle gerne kunne sendes et samlet signal fra landbruget og følgevirksomhederne til det omgivende samfund, og derfor håber jeg, at en løsning kan falde på plads.

Læs også