Bæredygtigt Landbrug danner regionalgrupper

Kraftig medlemstilgang har fået Bæredygtigt Landbrug til at danne 10 selvstyrende regionalgrupper.

- Vi har nu rundet 1.800 medlemmer, og der kommer yderligere 100 til om ugen.

Sådan siger Christian Castenskiold, formand for Bæredygtigt Landbrug. De efterhånden mange medlemmer har givet behov for ændringer i organiseringen for foreningen, der som sit ypperste mål har at få bremset Grøn Vækst,.

- Det giver behov for at udvide organisationen, så den kan arbejde lokalt og søge indflydelse over hele Danmark med de saglige og faglige budskaber, vi har, siger Christian Castenskiold.

Fra alle landsdele undtagen Bornholm var der til et møde for foreningens medlemmer i Middelfart i mandags mødt tilstrækkeligt med medlemmer op til, at de nye lokalgrupper kunne vælge sig en koordinator, sekretær og en ordfører.

På mødet i Middelfart var der således fremmødt 80 medlemmer af foreningen, som gav deres opbakning til at fortsætte den linje, der er lagt af bestyrelsen.

- Med fagligt velfunderede argumenter påpeger vi, at landbruget på en miljømæssig forsvarlig måde kan bidrage betragteligt til den danske samfundshusholdning. Fra nu af kan man møde vores medlemmer lokalt, og de vil hellere end gerne være med, når landbrugets forhold er til debat, lyder den åbne invitation fra Christian Castenskiold.

Læs også