Kødkvægets dag

Lørdag den 7. maj åbner en række kødkvægsproducenter over hele landet dørene til deres stalde, og de åbner leddet til deres marker. Der er mulighed for at komme tæt på de flotte kødkvægsdyr af mange forskellige racer, og man kan praktisk talt snuse duften af saftigt og mørt oksekød af den allerbedste kvalitet.Dansk Kødkvæg, der står bag arrangementet, er en fælles organisation for de mange raceforeninger for kødkvæg i Danmark.Organisationen vil gerne invitere forbrugerne indenfor på gården til en hyggelig oplevelse med masser af dyr at se på og masser af information. Oksekød fra Dansk Kødkvæg rummer en bred palet af smagsoplevelser, fordi der i Danmark er 14 forskellige racer med hvert deres særpræg. Der er racer, der giver rigtige mandebøffer med fedtkant og kraftig smag, og der er racer, der giver magert og mildt kød.Se hvor der er åben stald på www.danskkoedkvaeg.dk

Lørdag den 7. maj åbner en række kødkvægsproducenter over hele landet dørene til deres stalde, og de åbner leddet til deres marker. Der er mulighed for at komme tæt på de flotte kødkvægsdyr af mange forskellige racer, og man kan praktisk talt snuse duften af saftigt og mørt oksekød af den allerbedste kvalitet.

Dansk Kødkvæg, der står bag arrangementet, er en fælles organisation for de mange raceforeninger for kødkvæg i Danmark.

Organisationen vil gerne invitere forbrugerne indenfor på gården til en hyggelig oplevelse med masser af dyr at se på og masser af information.

Oksekød fra Dansk Kødkvæg rummer en bred palet af smagsoplevelser, fordi der i Danmark er 14 forskellige racer med hvert deres særpræg. Der er racer, der giver rigtige mandebøffer med fedtkant og kraftig smag, og der er racer, der giver magert og mildt kød.

Se hvor der er åben stald på www.danskkoedkvaeg.dk

Læs også