Dans ved østfynske jerseykøer

Forberedelserne er i fuld gang til Land-Live koncerten hos Sophia og Palle Bjerggaard Hansen i Såderup den 17. juni.

Efter de første fem år på Vestfyn lines der i år for andet år i træk op til det store Land-Live arrangement ved en østfynsk kvæggård. Sidste år deltog 1800 festklædte folk fra by og land ved koncerten bag SDM-staldene på Christiansborg ved Herrested. I år – nærmere bestemt fredag den 17. juni - foregår koncerten på Gl. Krogård i Såderup mellem Ullerslev og Refsvindinge hos Sophia og Palle Bjerggaard Hansen og deres højtydende jerseykøer.

- Vi fastholder det populære koncept med plads til dansglæde, idet vi på mange opfordringer igen har hyret bandet På Slaget 12, fortæller Vibeke Nielsen fra arbejdsgruppen under Centrovice, der forestår tilrettelæggelsen af det store arrangement.

Senest den populære Århus-gruppe sørgede for musikken var ved den anden i rækken af Land-Live koncerter, der foregik i Svendstrup ved Middelfart.

Vibeke Nielsen oplyser, at derudover kommer The Powls og varmer op på slag line.

Billetkøb
Som sædvanlig startes der kl. 18 i det kæmpestore telt med en lækker menu, som er inkluderet i entréprisen på 395 kroner for voksne. For børn indtil 12 år koster billetten til aftenen 85 kroner.

Der kan allerede nu købes billetter hos Centrovice ved henvendelse til Birthe Nielsen på tlf. 63 407 106 eller direkte på nettet på www.nyborgbilletten.dk.

På nettet kan forberedelserne til Land-Live 2011 også følges på www.land-live.dk eller på gårdkoncertens profil på facebook.

Transport for skoleklasser
- Vi håber igen i år på stor opbakning til arrangementet fra både land og by. Koncerten har netop til formål at skabe rum for konstruktiv dialog mellem by og land omkring betingelserne for fremtidens moderne landbrugsproduktion i Danmark, påpeger Vibeke Nielsen.

Åbent Landbrug under Centrovice sørger for, at overskuddet fra Land-Live koncerterne bruges til denne vigtige forståelse mellem land og by. Det sker ved at dække transportomkostninger til skoleklassers besøg på fynske landbrugsbedrifter.

Hvert år har 15-20 klasser fået mulighed for et sådant spændende afbræk i skoleåret.

   

Læs også