Udstillingspause for fire traktorimportører

Efter New Holland har forladt LIB og besluttet at udstille på Agromek i november 2010, har de tilbageværende LIB-medlemmer besluttet at holde en udstillingspause i 2010.

Det er nu definitivt besluttet, at der ikke kommer en LIB-udstilling i Fredericia i november 2010.

Det fortæller formanden for Landbrugsmaskin-importørernes brancheforening af 1919 (LIB), direktør Otto Freiesleben, Nellemann Agro A/S.

 - Vi har fra starten besluttet, at vi laver en LIB udstilling i Fredericia, når det er hensigtsmæssigt, forklarer Otto Freiesleben og tilføjer, at det pressede marked for landbrugsmaskiner i Danmark afgør situationen.

- Derfor bliver der ikke nogen LIB-udstilling i år og heller ikke i 2011.

Fire importører i LIB
Fra det netop afholdte møde blandt LIB-kredsens fire medlemmer har man ifølge formanden givet hinanden musketer-ed på, at ingen af dem deltager i nogen større udstilling i Danmark i 2010.

- Det påvirker ikke dyrskueaktiviteterne, som foregår i forhandlerregi. Normalt er det sådan, at det er de landsdækkende begivenheder, vi fra importørkredsen deltager i, fastslår Otto Freiesleben.

LIB-kredsen består af traktormærkerne John Deere fra Nellemann Agro, Valtra og Claas fra LMB Danmark, Case IH fra CNH Danmark samt Fendt og Massey Ferguson fra Agco Danmark.

På den tilbageværende landsdækkende udstilling med traktorer og mejetærskere i november 2010 udstilles med sikkerhed traktormærkerne New Holland samt de fem mærker fra HCP, Deutz-Fahr, Lamborghini, Same, Hurlimann og Zetor. Formentlig vil også en række af de mindre mærker være repræsenteret i Herning.

Læs også