Vild med New Holland

For anden gang løb New Holland's 7000-serie med titlen som både årets traktor og design-prisen ved Agritechnica-messen i Hannover.

Akkompagneret af inciterende samba-rytmer blev det ved åbningen af ugens Agritechnica-messe i Hannover på New Hollands store stand fejret, at T7070 Auto Command-traktoren blev kåret som både »Årets Traktor 2010 i Europa« og fik tildelt prisen for det bedste traktordesign.

Rent faktisk er det anden gang, at begge prestigefyldte titler går til samme traktorserie. For to år siden, hvor der sidst var Agritechnica-messe i de kæmpemæssige verdensudstillingshaller, gik titlen til dens »forgænger« og første generation i T7000-serien, model T7060 Power Command.

Med introduktionen i foråret af den helt nye fuldautomatiske Auto Command-transmission og den luksuriøse førerkabine med SideWinder-armlænet, skabt af italienske bildesignere, har traktorserien fået en sådan opgradering, at juryen af 20 europæiske landbrugsjournalister med et italiensk landbrugsblad som initiativtagere igen fandt den værdig til priserne.

Læs også