Opbakning til fusionsplaner

(LANDBRUG SYD) Brørup Landboforening og Midtjysk Landboforening er klar til at indlede forhandlinger om fusion – medlemmerne bakker op.

Endnu en fusion i landbruget er på vej. Det er Brørup Landboforening og Midtjysk Landboforening, der er klar til at lægge de to foreninger sammen. Tankerne blev luftet på de to foreningers generalforsamlinger i sidste uge, og stemningen var positiv begge steder.

- Bestyrelserne for Brørup Landboforening og Midtjysk Landboforening er enige om at indlede forhandling om fusion her i år, lød det blandt andet fra formanden for Midtjysk Landboforening, Knud Erik Nielsen, der kan se en række rationaliseringsfordele ved at lægge foreningerne sammen.

- Da vores fælles rådgivning blev dannet, lå det også allerede lidt i kortene, at foreningerne på et tidspunkt skulle lægges sammen, noterede Knud Erik Nielsen, der fik klar opbakning:

- Bare se at komme i gang – jo før jo bedre, lød det fra Jørgen Thomsen som stort set den eneste kommentar på generalforsamlingen.

Samme holdning kom til udtryk på Brørup Landboforenings generalforsamling. Støtten var entydig fra den håndfuld deltagere, som kommenterede fusionsplanerne.

TEKST : LEIF CHRISTENSEN

Læs også