Vandretur og lokale fødevarer

Smag på lokale fødevarer, få en snak med en lokal landmand og få masser af frisk luft i fællesskab med andre, når Deltidsudvalget i Djursland Landboforening inviterer til coronavenlig vandretur i Mols Bjerge den 6. juni.

Hvordan kan vi mødes med god afstand og alligevel være sammen? Det har Deltidsudvalget i Djursland Landboforening svaret på. Derfor inviterer de til vandretur i Mols Bjerge søndag den 6. juni, hvor deltagerne udover at opleve den fantastiske natur i Mols Bjerge, også kommer til at lytte til en guide, der fortæller om biodiversitet og naturpleje. På ruten kommer deltagerne til at smage på lokale fødevarer, og der bliver mulighed for en god snak med en lokal landmand.

- Vi ville gerne lave en vandretur, hvor man kan opleve Mols Bjerge på en anden måde. Derfor har vi indlagt små sjove oplevelser undervejs. Jeg tror, at det bliver en rigtig sjov og lærerig oplevelse, hvor vi også kan få rørt os lidt og få noget frisk luft, lyder det fra Tina Drejer Maaberg, Projektkoordinator i Djursland Landboforening, som også er tovholder på vandreturen.

Der bliver på dagen lavet to identiske vandreture på hver cirka 3-4 kilometer. Første vandretur er klokken 10.30, og næste vandretur er klokken 13.00.

Tilmelding er nødvendig.

Læs også

Ytteborg markerer 25-års jubilæum
Oplev »fremtidens planteavl«
Temadage om resistente ukrudtsarter
FMR er på sommertour
DM i Farming Simulator afvikles online i stedet for
Kornets Hus åbner med fuldt program