DM i Farming Simulator afvikles online i stedet for

For andet år i træk afvikler Danish Farm Tournaments Danmarksmesterskabet som online-turnering med opbakning fra sponsorerne Case IH og New Holland.

Roskilde Dyrskue sendte, som så mange andre store events, en aflysning ud 4. maj. Igen i år er det ikke muligt at afholde arrangementer af den størrelse med de gældende restriktioner. Derfor bliver Danish Farm Tournaments (DFT), som afholder Danmarksmesterskaberne i Farming Simulator, afviklet som en ren online-turnering i dyrskuedagene 5.-6. juni.

- Vi savner at mødes fysisk med vores kunder, og vi havde også glædet os til at afvikle et arrangement som dette for alle de unge mennesker. Men når det er sagt, er vi meget glade for, at det stadig kan gennemføres. E-sport generelt er stigende i popularitet og vi glæder os over at vi kan være med på bølgen, siger Martin Geert-Jørgensen, marketing manager hos Case IH.

- Tingene skal gå videre, og nu har mange af os vænnet os til at lave ting uden at mødes, siger Thomas Pedersen, marketing manager hos New Holland. 

- Gaming er jo netop et område, hvor vi sagtens kan afvikle tingene på denne måde. Med turneringen får vi fat i den unge del af publikum, og her har det meste foregået online det sidste år – både skole og fritidsaktiviteter. Så tingene går videre og vi glæder os til at skyde årets turnering i gang, siger han.
 
Sponsorerne, sammen med Landbrugsskolen Sjælland, har bakket op om turneringen siden den spæde begyndelse i 2018. I år bliver turneringen igen livestreamet og -kommenteret.
 
Tilmeldingen til mesterskaberne åbner 13. maj 2021 på roskildedyrskue.dk/DFT.

Læs også