Tidligere elever gift på landbrugsskolen

Det er på Gråsten Landbrugsskole, de tog deres uddannelser, og skolen har altid haft kæmpestor betydning for dem – så valget var oplagt for brudeparret.

Der sker meget på Gråsten landbrugsskole, men det sker ikke ofte, at skolen lægger lokaler til en vielse.

Det var dog tilfældet i sidste uge, hvor to tidligere elever, Nicklas Jepsen og Sigrid Beth Rasmussen, i foredragssalen på skolen sagde ja til hinanden. Borgmester Erik Lauritzen, Sønderborg kommune, forestod vielsen, og han er tidligere lærer på skolen og underviste for ti år siden på andet hovedforløb og dermed Nicklas Jepsen og Sigrid Beth Rasmussen i »svineklassen«.

- I var dengang målrettede og ambitiøse, og I har brugt tiden siden rigtig godt og udnyttet jeres faglige viden til nu at have rigtig gode jobs. Det er et eksempel på, hvad gode år her på Gråsten Landbrugsskole kan føre til, sagde borgmester Erik Lauritzen til brudeparret.

Brudeparret er bosiddende i Vejen og arbejder hos henholdsvis Hedegaard A/S og DanBred P/S:

- Gråsten Landbrugsskole har altid haft en kæmpe betydning for os og fylder meget i vores liv. Det er på Gråsten, vi har taget vores uddannelse og dermed grundlaget for det, vi er i gang med nu, så derfor var det helt naturligt for os at vælge skolen som ramme om vores bryllup, forklarede Nicklas Jepsen.

Skolen var i dagens anledning pyntet med flag og blomster, ligesom der blev budt på vin og kransekage til gæsterne.

Læs også