Klar til træk i Svendborg

Alle forberedelserne er ved at være klar til lørdag den 8. juli, hvor Sydfyns Traktortræk løber af stablen.

Martin Hendriksen og Annette Brofelde er godt i gang med planlægningen af Sydfyns Traktortræk.

Martin Hendriksen, arrangør af Sydfyns Traktortræk melder klar til årets træk på banen i Svendborg, der i år finder sted lørdag den 8. juli fra klokken 10 på Englandsvej.

- Banen er rettet op af Ravnemosen Entreprenør, vi har fået bedre parkeringsforhold, vi har to hoppeborge, der kommer flere fra Motor- og Veterantraktorklubben og der er igen i år havetraktortræk på en bane ved siden af, så der bliver meget at se på tilskuerne, fortæller Martin Hendriksen og tilføjer:

- Alt er blevet trykket op på gange to.

Martin Hendriksen, der også i år har god hjælp til planlægningen fra Annette Brofelde, melder om tilmeldinger fra mange nye trækkere i år, men understreger, at der fortsat er plads til flere – også til dem med de små og ældre traktorer.

- Her har vi plads til alle, både dem med de store traktorer og dem med de små og ældre. Det handler om at have det sjovt, lyder det fra Martin Hendriksen der i år også selv har planlagt at deltage.

Også Annette Brofelde, der havde debut i traktortræk sidste år, har meldt sig klar til start, og arrangørerne håber fortsat på løbende tilmeldinger fra såvel mænd og kvinder.

Ved redaktionens slutning var der allerede 22 tilmeldte traktorer, og der kan tilmeldes frem til torsdag middag den 6. juli.

Læs også