140.000 slagtninger om året: Ordentlighed, arbejdsomhed og nøjsomhed
I august 2022 stod Himmerlandskød klar med sit helt nye slagteri, som gav mere kapacitet. Det nye slagteri har givet store ambitioner – også udenfor landets grænser.

Ejerleder Lars Andersen er glad for det nye og moderne slagteri i Aalestrup. Fotos: Søren Nørgaard
Allerede fra flere hundrede meters afstand er det svært at få øjnene væk fra slagteriet og kontorbygningerne til Himmerlandskød ved Aalestrup.
Det nye slagteri stod færdigt i august 2022 og var en nødvendighed for, at det privatejede slagteri kunne fortsætte sin vækstrejse. Kapaciteten i det gamle slagteri havde nemlig nået sit maksimum, og derfor var der ikke den store tvivl blandt ledelsen om, at et nyt slagteri var nødvendigt.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her