Sjællandsk producent af plantekød går konkurs
Den sjællandske producent af det plantebaserede kødalternativ, Tæmpeh, er gået konkurs.

- Vi er mega stolte over at tiltrække så stærk en profil som Claus, der ligesom os ser vores Tæmpeh-produkter som et helt suverænt plantebaseret kødalternativ, lød det fra stifteren i en pressemeddelelse i 2022. Foto: Veganbaking.net fra USA, CC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons
Den nordvestsjællandske fødevarevirksomhed Foodture, der står bag et alternativ til kød baseret på økologiske fermenterede bælgfrugter dyrket på Lolland og i Skåne under navnet Tæmpeh, er gået konkurs.
Det fremgår af Statstidende.
Selskabet har siden 2019 solgt varer med missionen om at fremme bæredygtighed og klima én bid ad gangen.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her