Fra foder til fødevare: Ingrediensvirksomhed får grønt lys for danske rapskager i mad
EU har givet tilladelse for ingrediensvirksomheden Ferm Food ApS til at anvende dansk fermenteret rapskage som fødevare – en milepæl for dansk planteprotein og bæredygtig innovation i fødevareindustrien.

Ferm Food ApS har fået EU Kommissionens tilladelse til at bruge fermenteret rapskage som ingrediens til fødevarer. Fotos: Ferm Food
- Beslutningen om at satse på rapsprotein til fødevarer igangsatte en undersøgelse af processer på markedet, og vores valg er faldet på Ferm Foods. Deres fermenteringsteknologi har vist sig at være yderst effektiv og konkurrencedygtig, og teamet kommer med en viden, der er afgørende for vores målsætning om at gøre raps egnet som fødevare.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her