Søren forvandlede drengedrømmen til et væksteventyr

Søren Kristensen undrede sig allerede som dreng over, om ikke der kunne findes en smartere måde at fjerne de store sten på markerne. Den idé tog han med videre og har nu succes med firmaet Stoneless, hvor han ind til videre har solgt over 100 stensamlere. Og nu går han efter at sælge til udlandet.

23-årige Søren Kristensen har nu solgt mere end 100 Stoneless-maskiner og sigter mod at eksportere til udlandet. Foto: Steven Andersen Søren Kristensen søgte ind på klejnsmed-uddannelsen for at kunne få de nødvendige færdigheder til at kunne lave sin Stoneless-maskine. Foto: Steven Andersen Ifølge Stoneless kan én mand med virksomhedens produkt rydde en mark lige så hurtigt som tre mand og en traktor. Foto: Stoneless Med Stoneless-maskinen kan man hurtigt fjerne stenene fra en mark uden at hoppe af ATV'en. Foto: Stoneless

På en gård uden for Kjellerup i Midtjylland opstod en idé hos den i dag 23-årige Søren Kristensen, der siden har været med til at definere det meste af hans unge liv, og nu er blevet hans levevej. Søren Kristensens far drev en svineproduktion, men havde også flere marker tilknyttet bedriften.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også