Krav og regler bremser fødevareudviklingen
NatuRem Bioscience udvikler tankanlæg til at dyrke spiselige mikroalger, der som en rig proteinkilde kan tjene som en fremtidig, bæredygtige fødevareingrediens. Men manglende viden på området hos myndighederne besværliggør godkendelsesprocesserne, og NatuRem Biosciences alger har lange udsigter til at komme på markedet. Store selskaber som Chr. Hansen og Novo Nordisk Fonden genkender problematikken og kalder på handling.
Læs side 6-7

Foto: Colourbox
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her