Nordsjællandsk landmand kridter banen til dansk wagyu-industri
Femtegenerationslandmand ved Bondegaarden i Østrup og ejer af brandet Dansk Wagyu Jørgen Skou Larsen var på Roskilde Dyrskue for at gøre opmærksom på sine kødprodukter fra de helt særlige kødkvæg i håbet om at få flere landmænd til at hoppe med på den japanske kødvogn.

Bondegaarden driver 25 wagyukødkvæg og har haft så stor succes med forretningen af det japanske kvalitetskød, at man nu håber at få flere med på bølgen. Foto: Bondegaarden
Man kan ikke sige fødevarer uden også at sige landbrug. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at der på Roskilde Dyrskue også er blevet gjort et stort nummer ud af mange spændende fødevareproducenter, der lever af, hvad landbruget producerer.
Det foregår i den store hal, Spisekammeret, hvor vi også møder landmanden og kødproducenten Jørgen Skou Larsen. Han er femtegenerationslandmand på Bondegaarden i Østrup nord for Roskilde.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her