Arla-rivals ingrediensfirma indgår partnerskab om fremtidens proteiner
FrieslandCampina Ingredients har indgået et strategisk partnerskab med det specialiserede bioteknologiske firma, Triplebar Bio Inc., for at udvikle og opskalere produktionen af cellebaserede proteiner ved hjælp af præcisionsfermentering.

Præcisionsfermentering er en fødevareteknologi, hvor mikroorganismer bruges til at fremstille specifikke funktionelle ingredienser. Det kan bruges til at fremstille ingredienser med lignende egenskaber som dem, der findes i kvæg- og modermælk. Foto: FrieslandCampina Ingredients
FrieslandCampina Ingredients, datterselskab til det store hollandske andelsmejeri, er netop indgået i et strategisk partnerskab med det specialiserede bioteknologiske firma Triplebar Bio Inc. for at udvikle og opskalere produktionen af cellebaserede proteiner gennem processen præcisionsfermentering. Igennem partnerskabet skal begge virksomheders forpligtelse til at udvikle innovative og fremtidssikre proteinløsninger, der forbedrer menneskers sundhed, indfris.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her