Dava Foods overtager tysk partner

Dava Foods overtager 1. februar aktiverne i den mangeårige samarbejdspartner, Pumperlgsund, for fremadrettet at servicere selskabets tyske kunder direkte.

Danish Agros fødevaredivision, Dava Foods, overtager nu alle aktiviteter i den tyske producent af æggebaserede og proteinholdige produkter Pumperlgsund, som man i flere år har samarbejdet med.

Det skriver Dava Foods i en pressemeddelelse.

Med overtagelsen af aktiverne i Pumperlgsund ønsker Dava Foods at servicere de tyske kunder direkte under Dava-brandet. I en overgangsperiode vil produkterne forblive under Pumperlgsund-navnet, da det er det brand, som de tyske forbrugere kender.

Overgangen til Dava-brandet vil blive gradvis, men strategien er klar, fortæller direktør for eksport og foodservice hos Dava Foods, Jens Madsen:

- Med overtagelsen af Pumperlgsund får vi en unik mulighed for at udbrede Dava-brandet og vores produkter på Pumperlgsunds platforme, som allerede er kendte og godt besøgte af mange tyske forbrugere.

Dermed supplerer det Dava Foods’ produktportefølje, og det giver Dava Foods en mulighed for at øge salgsaktiviteterne i Tyskland.

Pumperlgsund har i dag salg til flere tyske og østrigske detailkæder, ligesom de har salg via onlineplatformen Amazon. Det er alle aktiviteter og salgskanaler, som Dava Foods ønsker at fortsætte.

Dava Foods’ adm. direktør, Ivan Noes, udtaler i den forbindelse:

- Pumperlgsund er en innovativ virksomhed med spændende produkter og gode kunderelationer, og det er en forretning, som vil passe godt til Dava Foods’ strategi om øget fokus på forædlede fødevarer.

Overtagelsen sker 1. februar 2023.

Læs også