Det går strygende med Pöttinger hos Søllested

Søllested Maskinforretning på Falster er bedst i Danmark til at sælge maskiner fra Pöttinger, viser den østrigske producents egne tal.

Søllested Maskinforretning har i den grad fået gang i salget af maskiner fra østrigske Pöttinger. Det viser nye tal fra maskinproducentens skandinaviske afdeling. Faktisk er den lollandske afdeling bedst til at sælge maskinerne, viser nye tal.

Det skriver Maskinbladet. Hos Pöttinger glæder man sig naturligt nok over udviklingen.

- Vi er glade for alle vores danske forhandlere, og de gør det alle sammen rigtig godt på et meget konkurrencepræget marked. Når det er sagt, så tør jeg også godt sende ekstra store roser ud til Søllested Maskinforretning, der på ganske få år har løftet salget af Pöttinger fra et meget lavt niveau til nu at være helt i top. Det er en helt bemærkelsesværdig bedrift, siger administrerende direktør for Pöttinger Scandinavia, Lars Andreasen.

Den adm. direktør for Pöttinger Scandinavia, Lars Andreasen, tilføjer, at der har været fremgang over hele linjen, når man ser på forskellige salgsområder hos Pöttinger. Selskabet afslutter regnskabsåret i slutningen af juli, og nysalget for året har lige nu kurs mod et indekstal på 170 i forhold til 2021.

- Men Søllested Maskinforretning har alle år været rigtig gode til at føre på lager, og for alle de forhandlere, der har disponeret og købt til lager, har det seneste år virkelig båret frugt, siger Lars Andreasen.

Læs også