Prolex Advokaterne bliver til ML+Partners

Prolex Advokaterne skifter navn til Advokatfirmaet ML+Partners, og skiftet markerer en ny begyndelse med yderligere specialisering og vækst. Indehavende partner og adm. direktør Marie-Louise Moltke-Leth ser fortsat et stort potentiale i landbruget og har derudover blikket rettet mod energisektoren.

Et af landets førende advokatfirmaer inden for landbrugssektoren Prolex Advokaterne skifter navn. Fremover hedder advokatfirmaet ML+Partners, og for adm. direktør og advokat Marie-Louise Moltke-Leth udspringer navneskiftet og den nye identitet af et ønske om i højere grad at afspejle firmaets DNA.

- Navneskiftet afspejler en dyb forpligtelse til at levere brancheførende specialviden og ekspertise. Vi er helt klar over, at vi ikke kan og vil favne hele det juridiske spektrum. Til gengæld står vi meget stærkt på en række specialer, som vi kan levere unik service på. Samtidig har vi ofte et tæt bånd med vores klienter – vi kender dem simpelthen rigtig godt – og det afspejler sig i en høj grad af gensidig loyalitet, hvorfor vi sætter stor ære i, at alle er tilfredse med deres kontakt til os, siger hun.

Skiftet markerer også startskuddet til en ny strategi, som forventes at ligge klar til årsskiftet. Den er endnu ikke i glas og ramme, men én ting bliver der ifølge firmaet ikke rokket ved: ML+Partners vil stadig være førende i landbruget.

- Vi er landbrugets advokatfirma, og det vil vi blive ved med at være. Vi skal være endnu stærkere på kerneområderne, ligesom vi skal dygtiggøre os i endnu højere grad, så vi kan yde brancheførende ekspertise og forblive specialisterne i vores felt, siger Marie-Louise Moltke-Leth.

Stærkere på energi

ML+Partners har dog også ambitioner om at kunne tilbyde firmaets særlige ekspertise inden for andre områder.

- Vi vil styrke vores engagement i andre segmenter, hvor vi tror på, at vi kan bidrage med både specialviden og tværfaglighed, siger Marie-Louise Moltke-Leth.

Her peger hun blandt andet på energisektoren som et område, hvori ML+Partners vil forstærke sin i forvejen betydelige position.

- Vi er rigtig gode til projektudvikling – især inden for energiret. Her er konkurrencen virkelig hård, men fordi vi har et stærkt samarbejde med Velas Energi, kan vi tilbyde tværfaglig ekspertise, som sikrer, at kunden både får det tekniske og juridiske på plads.

Stærke profiler

Endnu er ML+Partners’ nye strategi stadig i udvikling, og når den ligger klar, er det forventningen, at indsigterne skal bruges til, at firmaet kan udvikle sig.

- Når vi får indsigterne fra arbejdet med den nye strategi, får vi konkret at se, hvor vi er dygtige, og hvor vi kan udvikle os. Derfor ser jeg en lys fremtid for ML+Partners med stærke profiler, som er dybt specialiserede i deres fagområder, hvorfor vi fortsat kommer til at kunne levere meget høj service over kunderne på en række specialer, siger Marie-Louise Moltke-Leth.

Navneskiftet træder i kraft 1. november, og alle nuværende kontrakter og forpligtelser forbliver uændrede. ML+Partners opfordrer kunder, samarbejdspartnere og interessenter til at besøge sin nye hjemmeside, hvor man fra 1. november kan få yderligere oplysninger og følge med i advokatfirmaets udvikling.

Christopher Bühl Nielsen og Peter Krabbe er i den anledning blevet udnævnt til partnere, mens Lonnie Vestergaard Overgaard og Mikkel Fromholt Viggers er blevet udnævnt specialistadvokater. I forbindelse med den årlige nytårskur vil ML+Partners invitere klienter og samarbejdspartnere til fejring af advokatfirmaets nye identitet.

Læs også