Trods fremgang på foderfronten: Ny undersøgelse peger på stor modvilje mod insektbaserede fødevarer
En nylig undersøgelse udført som en del af EU-forskningsprojektet »Sustainable Insect Chain« viser, at accepten af insektbaserede fødevarer er bemærkelsesværdig lav i Tyskland, Italien og Portugal.

Foto: Pexels
Insekter som en del af vores fødevareproduktion har vundet mere og mere frem gennem de seneste år. Den store hollandske insektproducent Protix har indgået et større samarbejde med den store amerikanske kødgrossist Tyson Foods, og herhjemme står Enorm Biofactory klar til efter nytår at skyde Nordeuropas største insektfabrik igang med DLG som medejer.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.
Prøv os for 10 kr. om ugen
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her