CO2-afgiften truer fundamentet for nordjysk kreaturslagteris danske brand
Familien bag slagteriet Himmerlandskød fik sidste år sit nye slagteri til 300 millioner kroner op at køre. Men nu rokker de udmeldte anbefalinger for en hård CO2-afgift ved selve grundpillen i virksomheden.

Lars Andersen, ejerleder hos Himmerlandskød. Arkivfoto
En CO2-afgift kun på dansk-produceret kød vil forringe de danske slagteriers konkurrenceevne betydeligt, uden man finder en gevinst for klimaet. Sådan lyder det fra ejerleder hos det nordjyske kreaturslagteri, Himmerlandskød, Lars Andersen.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.
Prøv os for 10 kr. om ugen
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her