Kunstige æg på vej mod Europas kølediske
Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet har givet grønt lyst til den ingrediens i mungbønne-proteiner, der bruges i Eat Justs æggeerstatningsprodukt. Dermed er vejen banet for virksomheden for at lancere sit »JUST Egg« plantebaserede alternativ i Europa.

Sådan her kan kølediskene snart komme til at se ud i Europa, efter at ESFA har godkendt den vigtige mungbønne-ingrediens i Eat Justs Just Egg-produkter. Foto: Eat Just
Producenten af alternative proteinfødevarer, Eat Just, er kommet et skridt tættere på at udvide salget af virksomhedens æg fremstillet af mungbønner i Europa - et centralt marked for plantebaserede produkter.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her