Ny deep learning-teknologi skal opdage skimmel for Schulstad

En ny metode til at teste imod skimmel i fødevarevirksomheder skal reducere ventetiden, skære ned på madspild og sikre forbrugeren en endnu bedre oplevelse med Schulstads produkter - alt sammen baseret på kunstig intelligens.

Sådan ser en af de traditionelle agarplade-prøver ud efter at have påvist eksistens af skimmel. Billedet er taget af det digitale mikroskop. Foto: Kuatro Group Her ses det digitale mikroskop, som man kan give koordinater. Foto: Kuatro Group På billedet ses Darius Adam Rohani, der er i gang med at teste med tapeløsningen. Foto: Kuatro Group Dorte Haabegaard er central quality manager i Schulstad og glæder sig til se resultaterne at pilotprojektet. Foto: Schulstad Sådan ser det ud, når man tester på traditionel vis med agarplade. Foto: Kuatro Group Foto: Kuatro Group

Sikring af hygiejnen og renligheden i produktionen er en essentiel og ressourcekrævende opgave hos enhver fødevarevirksomhed, og her er brødproducenten Schulstad ingen undtagelse. Derfor var de også nysgerrige på at høre mere, da de blev kontaktet af teknologi-virksomheden Kuatro Group, der mente, de kunne skære drastisk ned i tiden, det tager at teste, hvorvidt der forefindes skimmel i produktionslinjen.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også