Rejsegilde i Vissenbjerg

I sidste uge kunne Velas holde rejsegilde på tilbygningen til kontorfaciliteterne i Vissenbjerg.

Både håndværkerne og de mange ansatte i Velas arbejdede helt frem til den første tale og pølserne var på bordet, da der i sidste uge blev holdt rejsegilde. Fotos: Henriette Lemvig Der var tilfredshed at spore både hos adm. direktør Kim Birkerød, Guldfeldt Nielsen A/S (tv) og formand for L&F Centrovice, Torben Povlsen (th), da der i sidste uge blev holdt rejsegilde. Både håndværkere og medarbejderne hos Velas fik sig en velfortjent pølse og vand. - I er gode til at larme på en respektfuld måde, lød det drillende fra Jens Skov Rasmussen, kunderådgiver, Velas, da han takkede håndværkerne for deres foreløbige indsats. Foto: Mads Ingemann, KommPress

Sol fra en skyfri himmel og medarbejdere der glædede sig til mere plads, var nøgleordene, da Velas i sidste uge holdt rejsegilde på den ialt 600 kvadratmeter store tilbygning i Vissenbjerg.

På førstesalen udvides det eksisterende mødelokale med hele 300 kvadratmeter samtidig med, at det eksisterende – i dag – store mødelokale ændres til seks mindre lokaler. I stueplan udvides køkkenfaciliteterne til cirka det dobbelte, ligesom kantinen udvides tilsvarende, således at der også i stueetagen bliver 300 kvadratmeter ekstra at boltre sig på.

Lys i nye lokaler

- Vi er rigtigt glade for, at vi nu endelig er så langt, sagde formand for L&F Centrovice, Torben Povlsen med henvisning til de første tanker omkring byggeriet.

- Vi begyndte med planerne før corona, så det er dejligt, at vi nu er godt i gang, og at det ser ud til, at tidsplanen holder, så vi, når vi går den mørkere tid i møde, kan tænde lys i de nye lokaler.

Larmer respektfuldt

Jens Skov Rasmussen, der er ansat som kundeansvarlig i Velas, anerkendte håndværkerne for deres arbejde.

- I forstår at larme på en respektfuld måde, sagde han med et smil og påpegede, at alle medarbejdere glæder sig til at kunne tage de nye kvadratmeter i brug.

Tidsplanen overholdes

Adm. direktør hos totalentreprenør Guldfeldt Nielsen A/S, Kim Birkerød lovede, at de vil gøre alt for, at tidsplanen overholdes.

- Det skal være god kvalitet til den forventede tid og økonomi, sagde han.

Byggeriet forventes at stå helt færdigt i oktober 2024.

Læs også