Stepto bygger nyt domicil

Revisor- og rådgivningshuset Stepto A/S har netop taget første spadestik til deres eget domicil i Støvring.

Første spadestik blev taget af direktør og indehaver Margrethe Brandt med medindehaver og chefkonsulent Lars Søgaard ved sin side.

På en 8.600 kvadratmeter stor grund bliver 1.600 »in situ-støbte kvadratmeter» rejst. Revisor- og rådgivningshuset Stepto A/S, der i dag sidder i et lejemål i Juelstrupparken i Støvring, flytter med udgangen af året i egne lokaler i det nye erhvervsområde Porsborgparken.

- Vi udvider løbende personalestaben og er derfor ved at være vokset ud af vores nuværende lejemål i Juelstrupparken. Så da muligheden for at bygge eget domicil på en attraktiv beliggenhed bød sig, var der ikke tvivl om, at vi måtte slå til. Vi glæder os til at kunne fremvise de nye bygninger og til at byde kunder og medarbejdere velkomne i nye og bedre rammer, forklarer direktør og indehaver Margrethe Brandt.

De 1.600 kvadratmeter kontorfaciliter bliver fordelt på to etager. Som i dag skal bygningen både huse Stepto A/S og søsterselskabet Flexto A/S, der beskæftiger sig med leasing af premiumbiler.

De to virksomheder beskæftiger lige nu tilsammen 29 medarbejdere.

Konceptet består

Siden 2008 har Stepto opbygget en loyal kundeskare og slået sig op på kvalificeret og ærlig rådgivning. Der er primært tale om nordjyske landmænd, der modtager assistance til alt fra bogføring, budgetter og regnskaber til alle aspekter af økonomisk og finansiel rådgivning samt HR-opgaver og lønadministration.

- I de nye rammer vil vores fokus som altid være at understøtte vores kunder i at drive en sund forretning, hvor der er styr på regnskaber, bogføring, budgetter og alt der ellers vedrører drift og udvikling af en virksomhed. Med andre ord: Nye rammer men samme koncept, forklarer Lars Søgaard, medindehaver og chefkonsulent i Stepto A/S.

Attraktiv beliggenhed

Det nye kontors beliggenhed tæt ved motorvejen vil gøre det let for kunder og medarbejdere at komme til og fra kontoret. Og de moderne faciliter og indretning skal blandt andet bidrage til at lette rekrutteringsopgaven fremadrettet.

- Vi er naturligvis ikke bedre end de folk, vi ansætter. Så det er ingen hemmelighed, at beslutningen om at bygge nyt også indgår i en langsigtet strategi om at sikre, at Stepto vedbliver at være en attraktiv arbejdsplads, så vi kan ansætte og fastholde de rette folk, afslutter Margrethe Brandt.

Stepto A/S

Stepto A/S blev stiftet af Lars Søgaard og Margrethe Brandt i 2008 som et alternativ til de etablerede landboforeninger. Virksomheden assisterer nordjyske landbrug og øvrige små og mellemstore virksomheder med alt inden for regnskaber, budgetter, økonomisk og finansiel rådgivning og nu også HR- og lønadministration.

Stepto beskæftiger i dag 22 medarbejdere.

Læs også