Vinder af airpods fundet

En hjælpsom læser har vundet høretelefoner, og nu er det muligt igen at deltage i konkurrencen

Sidste år bad vi vores læsere om hjælp til at evaluere vores dækning af EU's landbrugspolitik og udlovede i den forbindelse et sæt hovedtelefoner til en af de læsere, der deltog i vores spørgeskemaundersøgelse.

I en lodtrækning blandt de deltagende var det Jens Kristen Nygaard, der vandt et sæt airpods, der er blevet sendt til Lem-egnen, hvor han bor og har drevet landbrug i 20 år.

Han har læst vores artikler om EU og landbrugsstøtten ud fra den interesse for landbrugspolitik, der stadig ligger i ham efter mange år som landmand.

- Det med EU, det har jo en vis relevans, det har jeg jo oplevet mange gange som landmand. Man har jo nogle gange en følelse af, at der kan dukke noget op fra EU, som man pludselig skal tage stilling til, og som der ikke har været så meget opmærksomhed på. Så jeg har altid tænkt, at det er relevant at forsøge at følge med, lyder det fra Jens Kristen Nygaard, der i dag har lejet al sin landbrugsjord ud og derfor ikke længere er aktiv landmand.

Svar på spørgeskema

Igen i år kan man deltage i konkurrencen om et sæt airpods, hvis man vil hjælpe med at kvalificere vores dækning af EU's landbrugspolitik her i ugeaviserne og på vores hjemmeside capidanmark.dk.

Hvis du vil bidrage, kan du scanne QR-koden, der er placeret her på siden, med din mobil. Så kommer du direkte til spørgeskemaundersøgelsen. Ellers du kan gå ind på https://www.capidanmark.dk/cap-i-danmark/cap-spoergeskema-2022.aspx.

Her venter fire spørgsmål, som det kun tager ganske kort tid at svare på, men som kan hjælpe os med at gøre EU-dækningen på disse sider endnu bedre fremover. Ved besvarelse af spørgsmålene deltager man altså automatisk i lodtrækningen om et sæt airpods.

Læs også