Af Kristian Jensen og Katrine Christensen, agrobiologistuderende, Aarhus Universitet

Ordet »sprøjtemidler« får mange forbrugere til at rynke på næsen. Billedet af en landmand i kedeldragt, der sprøjter kemi ud over en mark, mens bierne falder døde om, står stærkt.

Hvad hvis sprøjtemidler faktisk er en del af løsningen bag de gule madspildsmærker i køledisken?

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement

Debat
Spar mere end 20% Køb dine Agritechnica-billetter hos Effektivt Landbrug