bannerPos

AgroVision på vej mod skyen

Foto: Colourbox
14-01-2020 12:00

AgroVisions software skal helt ind i fremtiden. Derfor vil virksomheden, der blandt andet specialiserer sig i svineprogrammer, lægge alt deres data ud i sky-baserede løsninger til de danske svineproducenter.

AgroSoft, som er en del af AgroVision, har besluttet at investere massivt i at bringe AgroVisions software helt ind i fremtiden.

For danske kunder betyder det, at udviklingskapaciteten i svineprogrammer mangedobles, oplyser virksomheden.

Og det vil helt konkret betyde mange nye funktioner i virksomhedens apps, en ny kommunikationsplatform kaldet ADEX, en ny cloud-platform til statistiske analyser samt til håndtering af data.

Samlet investeres der et to-cifret millionbeløb over de kommende år, som vil bringe dansk svineproduktion op i den absolutte superliga, hvad angår IT løsninger, der understøtter den forvejen høje produktivitet, siger Jacob Rasmussen, adm. direktør for AgroVision siden 2019.

Hans ambition er at bringe software til landbrugssektoren op på et nyt niveau, hvor alle programmer er placeret i skyen.

- Data er mere sikrede og brugervenligheden er i top. Investeringerne skal anvendes til at fremtidssikre alle de løsninger, som AgroVision tilbyder. Udviklingen skal fortsætte, og vi vil med vores innovative løsninger være det foretrukne valg hos kunderne. Blandt andet ved udvikling af apps til mobiltelefoner, som letter arbejdet vores kunder, siger han.

- Fuld fart fremad

- At få flyttet alle vores software programmer til Skybaserede løsninger har vist sig at være meget kompleks og yderst omkostningstungt. Dette har sat vores kunders tålmodighed på prøve, men vi fortsætter med fuld fart og arbejder kontinuerligt på at give vores kunder brugervenlige løsninger, så de kan optimere dagligdagens arbejdsgange bedst muligt, siger Jacob Rasmussen, som har store forventninger til de nye løsninger AgroVision vil lancere næste år.

- Vores firma har rødder i Danmark og Holland, to af verdens førende nationer indenfor landbrugseffektivitet. Dette gør, at vi har indgående kendskab til landbrugssektoren og samtidig arbejder vi tæt sammen med såvel danske som hollandske universiteter. Disse kombinerede styrker giver os en stor fordel i forhold til vores konkurrenter, påstår han.

AgroVision har i over 30 år tilbudt specialiserede programmer til styring og rapportering til den internationale landbrugssektor.  Over 20.000 landmænd benytter i dag AgroVisions produkter og virksomheden har en omsætning på 14.4 millioner euro samt 130 ansatte.

Sojahøsten går ud over stepperne i USA

De amerikanske landmænd i Midtvesten høster på livet løs. En ny opgørelse fra det amerikanske landbrugsministerium viser, at især høsten med sojabønner er kommet godt i gang. Derimod halter høsten med majs en anelse efter normalen.

Samarbejde giver pote i marken

Samarbejdet mellem rådgiver, ejer og traktorfører på Nordgaarden har udviklet sig til et robust koncept. Det medfører, at der ikke er store problemer med for eksempel græsukrudt eller sædskiftesygdomme. Planter  6-7

Den vigtige start af vinterhvede

Niels Nordgaard ser en klar positiv virkning af DAP-gødning umiddelbart efter såning af vinterhvede. Og mikronæring kommer med ved alle kørsler i marken.

Tredelt driftsledelse på Nordgaarden

- Det centrale styreredskab er vores markprogram, hvor alle tre parter hele tiden kan se aktuelle opgaver i marken opdateret på deres mobil eller pc, fortæller Niels Nordgaard.
Side 1 af 1932 (38632 artikler)Prev1234567193019311932Next