bannerPos

AgroVision på vej mod skyen

Foto: Colourbox
14-01-2020 12:00
AgroVisions software skal helt ind i fremtiden. Derfor vil virksomheden, der blandt andet specialiserer sig i svineprogrammer, lægge alt deres data ud i sky-baserede løsninger til de danske svineproducenter.

AgroSoft, som er en del af AgroVision, har besluttet at investere massivt i at bringe AgroVisions software helt ind i fremtiden.

For danske kunder betyder det, at udviklingskapaciteten i svineprogrammer mangedobles, oplyser virksomheden.

Og det vil helt konkret betyde mange nye funktioner i virksomhedens apps, en ny kommunikationsplatform kaldet ADEX, en ny cloud-platform til statistiske analyser samt til håndtering af data.

Samlet investeres der et to-cifret millionbeløb over de kommende år, som vil bringe dansk svineproduktion op i den absolutte superliga, hvad angår IT løsninger, der understøtter den forvejen høje produktivitet, siger Jacob Rasmussen, adm. direktør for AgroVision siden 2019.

Hans ambition er at bringe software til landbrugssektoren op på et nyt niveau, hvor alle programmer er placeret i skyen.

- Data er mere sikrede og brugervenligheden er i top. Investeringerne skal anvendes til at fremtidssikre alle de løsninger, som AgroVision tilbyder. Udviklingen skal fortsætte, og vi vil med vores innovative løsninger være det foretrukne valg hos kunderne. Blandt andet ved udvikling af apps til mobiltelefoner, som letter arbejdet vores kunder, siger han.

- Fuld fart fremad

- At få flyttet alle vores software programmer til Skybaserede løsninger har vist sig at være meget kompleks og yderst omkostningstungt. Dette har sat vores kunders tålmodighed på prøve, men vi fortsætter med fuld fart og arbejder kontinuerligt på at give vores kunder brugervenlige løsninger, så de kan optimere dagligdagens arbejdsgange bedst muligt, siger Jacob Rasmussen, som har store forventninger til de nye løsninger AgroVision vil lancere næste år.

- Vores firma har rødder i Danmark og Holland, to af verdens førende nationer indenfor landbrugseffektivitet. Dette gør, at vi har indgående kendskab til landbrugssektoren og samtidig arbejder vi tæt sammen med såvel danske som hollandske universiteter. Disse kombinerede styrker giver os en stor fordel i forhold til vores konkurrenter, påstår han.

AgroVision har i over 30 år tilbudt specialiserede programmer til styring og rapportering til den internationale landbrugssektor.  Over 20.000 landmænd benytter i dag AgroVisions produkter og virksomheden har en omsætning på 14.4 millioner euro samt 130 ansatte.

Trump lover guld og grønne skove

Den amerikanske præsident Donald Trump lover i en udtalelse søndag, at handelsaftalen med Kina, vil komme til at gavne amerikanske landmænd økonomisk.

Sparekasse får hård kritik af tilsyn

Den Jyske Sparekasse tager for store risici, og kontrolfunktioner er for dårlige, mener Finanstilsynet i en tilsynsrapport.

Fødevarestyrelsen laver grov fejl på andeslagteri

Andeslagteriet Dan Duck blev hængt ud i Ekstra Bladet efter stor fejl i en kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen, der fejlagtigt beskyldte medarbejderne for dårlig håndhygiejne.

Udsigt til rekordmange omlægningstjek i 2020

Økologisk Landsforening glæder sig over, at Økologifonden har gjort det muligt at tilbyde omlægningstjek til endnu flere i 2020 end nogensinde før

Gave eller arv kan blive modtagers særeje

Det er fortsat muligt for gavegiver eller arvelader at bestemme, at gaven eller arven skal være modtagerens særeje. Men reglerne om sammenblanding af formueformer ved erhvervelsen er ændret væsentligt, påpeger Seges i et nyt notat.

Økonomi i besætningens holdbarhed

Der er økonomi i besætningens holdbarhed - typisk 17-18 øre i fremstillingspris fra de mest holdbare til de mindst holdbare, vurderer Seges.

Godt med endnu en spiller på markedet

Økologikonsulent Helge Lund, KHL, ser positivt på de nye muligheder, udviklingen af planteprotein giver danske økologiske landmænd og glæder sig over en ekstra mulighed for afsætning.

Roundup er et fornuftigt valg for både mennesker og miljø

Også uden for landbrugets kredse undrer man sig over debatten om glyphosat. - Påstandene om, at Roundup er skadelig for vores sundhed, miljø og klima bygger på et tvivlsomt grundlag, og debatten synes infiltreret af følelser og skræmmekampagner frem for videnskab, skriver læge Ida Donkin i denne uge i Berlingske.
Side 1 af 1748 (34943 artikler)Prev1234567174617471748Next