bannerPos

Nu kan du registrere overdragelser af betalingsrettigheder

Nu kan du gå ind i Tast selv-service og registrere overdragelser af betalingsrettigheder med henblik på støtteudbetalingen 2021. Arkivfoto
26-10-2020 15:28

Du kan nu se betalingsrettighedernes foreløbige værdi for 2021 og registrere overdragelser af betalingsrettigheder med henblik på støtteudbetalingen 2021.

Hvis du har overdraget betalingsrettigheder med henblik på 2021, men overdragelsen ikke kunne registreres i Tast selv-service, kan du registrere den nu, oplyser Landbrugsstyrelsen i en meddelelse.

Det har i en periode ikke været muligt at registrere overdragelserne i Tast selv-service, fordi styrelsen har arbejdet med at fastsætte betalingsrettighedernes endelige værdi for 2020 og dermed også den foreløbige værdi for 2021.

Det er muligt at finde de foreløbige værdier af betalingsrettighederne i 2021 i Tast selv-service. Værdierne i 2021 tager udgangspunkt i betalingsrettighedernes værdi i 2020.

- Bemærk, at den grønne støtte ikke indgår i betalingsrettighedernes værdi, men bliver beregnet som et selvstændigt beløb, der udgør cirka 45 procent af betalingsrettighedernes værdi, lyder det fra styrelsen.

Fortsat fejl

Den endelige værdi af betalingsrettighederne i 2021 bliver fastlagt i oktober måned i ansøgningsåret, hvor årets eurokurs offentliggøres af EU.

På nogle betalingsrettigheder er der fejl, konstaterer styrelsen.

- Vi har hen over sommeren arbejdet intensivt med at identificere årsagerne til, at der opleves enkeltstående fejl på nogle betalingsrettigheder.

- Det er et kompliceret arbejde, som tager tid. Indtil vores arbejde er afsluttet, kan fejl i forbindelse med overdragelser af betalingsrettigheder desværre fortsat opstå, lyder det fra styrelsen, der forventer, at fejlene er rettet i løbet af 2021.

- Vi beder dig om fortsat at indsende fejlmeldinger, hvis du oplever fejl i systemet. Vi vil herefter gøre alt, hvad vi kan, for hurtigt at rette fejlen.

Frist til maj

De oplyste værdier er med et forbehold for EU-Kommissionens endelige godkendelse af Danmarks beregning af betalingsrettighedernes værdi.

Fristen for at registrere overdragelser af betalingsrettigheder er senest ved fristen for at ændre i fællesskemaet i maj 2021.

Den midlertidige procedure for at overdrage betalingsrettigheder i forbindelse med pantsætning ophørte mandag.

mip

FirstFarms øger omsætningen

Aktieselskabet FirstFarms, der arbejder med landbrug og jord i Østeuropa, øger toplinjen i tredje kvartal. Men et usikkert marked får selskabet til at nedjustere forventninger.

EU's fjerkræ-import og -eksport er skrumpet

I de første tre kvartaler af 2020 faldt både eksporten og importen i de 27 EU-lande, når det gælder fjerkrækød, i forhold til samme periode året før. Det skriver fleischwirtschaft.de.

Beskylder statsminister for at så tvivl om erstatning

Ifølge Agerskovgruppen bryder statsministeren grundloven, når hun i et ugegammelt interview med Ritzau benytter sig af ordet »hvorvidt«, mens hun taler om erstatning.

Fremtidens avlsrådgivning kan også være private initiativer

Kvægavlsselskaberne bliver større og større, men der er stadig plads til private initiativer, mener formanden for Dansk Holstein, Kristian Nielsen.

Man kan altså kun tjene én herre

Man kan ikke tjene to herrer, og Bæredygtig Grundvandsbeskyttelse opfordrer kraftigt alle andre landmænd til at sikre sig en advokatbistand, som ikke tjener staten og kommuner på den ene side og lodsejere på den anden side, lyder det i dette læserbrev fra formanden for Bæredygtig Grundvandsbeskyttelse.

Skov øger top- og bundlinje

Skov-koncernen, der producerer ventilation, managementsystemer og digitale services til animalsk produktion, kommer ud med en solid fremgang i det netop afsluttede regnskabsår.

Nordjyske landmænd vil beholde minkarbejdere

Flere end 300 udlændinge i landbruget i Nordjylland står til at blive sendt hjem, fordi de har mistet deres job i minkbranchen. Agri Nord foreslår en overgangsordning, så de kan blive her i landet.
Side 1 af 1982 (39623 artikler)Prev1234567198019811982Next