Lys fremtid for salg af landbrugsejendomme

Ejendomsmæglervirksomheden John Frandsen Landbrug – Nord har oplevet stor succes, siden afdelingen så dagens lys i 2019. Den udvikling, spår de, fortsætter. Derfor har de netop ansat en trainee og er nu på jagt efter nye lokaler.

Teamet bag John Frandsen Landbrug – Nord, Cecilie Westergaard Fisker og Michael Kampp Mortensen, er klar til en uforpligtende snak på årets Kimbrerskue.

Michael Kampp Mortensen, som startede John Frandsens landbrugsafdelingen op i Nordjylland i 2019, ser positivt på fremtiden for salg af landbrugsejendomme.

- Der er rigtig mange ejendomme, hvor der skal ske et generationsskifte i de kommende år, som der samtidig heldigvis vil være købere til. Renten er fortsat meget lav, beskæftigelsen høj og der er kommet flere potentielle købere til, der gerne vil bo på landet, siger han.

Michael Kampp Mortensen er uddannet landmand og har arbejdet en årrække i bankverdenen, inden han var med til at føre virksomheden John Frandsen Landbrug over Limfjorden til Vendsyssel. Et sted, hvor han i den grad, har oplevet en god modtagelse.

Den store succes har blandt andet før til, at Cecilie Westergaard Fisker er blevet ansat som trainee.

Tættere på kunderne

Trods de mange ejendomme og købere, er Michael Kampp Mortensen klar over, at finansieringen kan spænde ben. Han opfordrer til, at man ikke lader sig slå ud ved et afslag, men forsøge i et par pengeinstitutter, da Michael Kampp Mortensen oplever stor forskel på kreditpolitikken i pengeinstitutterne.

Nord-afdelingen og Michael og Cecilie holder lige nu til ved Aalborg, men står på spring til at flytte til Vendsyssel, så snart de rette lokaler dukker op. Højst sandsynligt omkring Brønderslev.

- Vi glæder os til at komme endnu tættere på vores kunder, siger Michael Kampp Mortensen, der står klar til et uforpligtende møde over en kop kaffe, hvis der er nogen, der overvejer et salg af deres landbrugsejendom.

Læs også