107 firmaer står klar

Der har været en overvældende interesse for at udstille på erhvervs- og maskinudstillingen på Agro Nord. Så meget, at flere firmaer nu står på venteliste.

107 virksomheder har tilmeldt sig årets kvægfagmesse, Agro Nord i Messecenter Vesthimmerland. Faktisk er tallet højere, for flere er blevet skrevet op på en venteliste.

- Det er virkelig positivt, at så mange gerne vil udstille på Agro Nord, det er vi rigtig glade for. Lige nu gør vi, hvad vi kan for at få plads til flere, men det er en balancegang, for både publikum og udstillerne skal føle sig trygge ved at være her. Men vi håber, der bliver plads til de sidste, ellers tror jeg desværre, vi er nødt til at skuffe nogle, siger Brian Otte, som er direktør i Messecenter Vesthimmerland.

Erhvervs- og maskinudstillingen byder på alt inden for kvægbranchen fra rådgivning, foder og maskiner til byggeri, uddannelse og kvægprodukter.

- Det unikke ved Agro Nord er, at alt indenfor hele branchen er samlet et sted, konstaterer Brian Otte, som glæder sig til at byde velkommen til både gengangere og nye udstillere.

Han kan blandt andet byde velkommen til Semler Agro, Bulldog Agri og Agrometer, der alle er med for første gang. Og så bliver det et gensyn med DeLaval, som ikke har været med i flere år.

- Og så er der alle gengangerne, og dem glæder vi os til at se igen. Jeg kan også fornemme, at folk glæder sig rigtig meget til at komme ud og snakke med deres kunder igen. Vi så det lidt i efteråret på et udsolgt Kimbrerskue og i slutningen af januar, da meldingen om, at de sidste coronarestriktioner ville falde bort, kom. Der væltede det ind med tilmeldinger. Det er så dejligt, siger en tilfreds direktør.

 

Læs også