KageMix til kaffen

For at skubbe yderligere til snakken om KageMix i foderrationen har Vestjyllands Andel planer om at servere lidt sødt til kaffen.

Vestjyllands Andel er med på Agro Nord for fjerde gang. Fotos: Vestjyllands Andel

Det er fjerde gang, at Vestjyllands Andel udstiller på Agro Nord i Aars.

De foregående år har grovvareselskabet været placeret på en mindre stand i messecentret. Da muligheden bød sig for at booke en større af slagsen, var de derfor hurtige til at takke ja.

- Siden vores debut i 2019 har vi haft enormt meget ud af vores deltagelse på Agro Nord. Vi plejer at få en god faglig snak med mange af kvæg- og mælkeproducenterne, og derfor er vi glade for, at vi i år har fået endnu mere plads til at invitere dem inden for på vores stand, fortæller Rasmus Kjærgaard Wielandt, produktkonsulent i Vestjyllands Andel.

Han forklarer, hvad gæsterne kan se frem til på standen.

- Vi vil blandt andet stille skarpt på, hvordan vi i tæt samarbejde med vores kunder optimerer proteintildelingen i foderblandingerne med henblik på at opnå en bedre proteinudnyttelse. Samtidig fortæller vi naturligvis om vores populære KageMix-løsning til anvendelse i malkerobotter, som er med til at fastholde en god søgning til robotterne, påpeger han.

Netop den gode historie om KageMix i foderblandinger gør Vestjyllands Andel meget ud af at fortælle. Dele af råvarerne fra KageMixen kommer nemlig fra datterselskabet Adival, som med fokus på biocirkulær økonomi har specialiseret sig i genanvendelse og forarbejdning af restprodukter fra fødevareindustrien.

- Nu hvor vi så gerne vil snakke KageMix, er det oplagt at servere et stykke kage for vores gæster. Så hvis man kommer forbi vores stand midt på eftermiddagen, er man måske heldig, at der står et stykke klar. Og bare rolig… Vi lader vores egne specialister om at producere KageMix til køerne, og så lader vi en bager om at tage sig af kagen til Agro Nord, forsikrer Rasmus Kjærgaard Wielandt, som ikke lægger skjul på sine forventninger til messen.

- Generelt mærker vi en stigende interesse for Vestjyllands Andel i Himmerland, som bliver et større og større handelsområde for os. Derfor har vi som sagt reserveret en større stand på Agro Nord – og med den følger også større ambitioner, siger Rasmus Kjærgaard Wielandt.

Læs også