To dages spændende dyrskueprogram

Der bliver masser af spændende oplevelser at opleve i forbindelse med de to dages dyrskue i Aabenraa.

Intet dyrskue i Aabenraa uden masser af spændende oplevelser for store som små – og dette års dyrskue er ingen undtagelse.

Det hele starter på fredag den 26. maj kl. 9.00 hvor dyrskuet og udstillingerne på pladsen åbner.

Herefter går de første bedømmelser af kødkvæg, malkekvæg samt får og geder i gang.

Kort før middag bliver et af højdepunkterne udpegningen og kåringen af de bedste dyr inden for malkekvæg. Hér skal årets Miss Malkeko 2023 samt bedste yver kåres.

Kl. 12 er der officiel åbning af dyrskuet ved Aabenraa´s borgmester Jan Riber Jakobsen, samtidig med at årets store dyrskuefrokost finder sted. Her er hovedtaleren formand i Landbrug & Fødevarer, Søren Søndergaard. Her vil skuets bedste stande også blive offentliggjort.

Eftermiddagen indledes med præsentation og udpegning af skuets bedste dyr inden for kødkvæg, hvor blandt andet skuets bedste tyr, bedste ko med og uden kalv skal findes og præmieres.

Eftermiddagen byder også på hesteshow i den store ring.

Heste og besætningsgrupper

Lørdagen vil i den grad starte ud i hestenes tegn, hvor der allerede fra tidlig morgen vil være gang i bedømmelserne.

Samtidig med at skuet åbner kl. 9.00 starter også børnedyrskuet ved 4H, hvor det er de yngste og mindste udstillere, der får mulighed for at få bedømt dyr af enhver art.

Formiddagen vil også byde på mønstringskonkonkurrence med får og geder, inden det kort før middag er besætningskonkurrencerne inden for malkekvægs tur.

Eftermiddagen byder på slangegang af alle heste i den store ring samt hesteshow, inden skuet slutter af med præsentation i ringen af alle dyr tilkendt ærespræmie.

Læs også