Danmarkspremiere på nyt mindre mobilt hønsehus

Haugaarden har netop præsenteret et nyt mindre mobilt hønsehus til det mindre hønsehold.

Indehaver af Haugaarden, Flemming Haugaard, havde danmarkspremiere på et helt nyudviklet mindre mobilt hønsehus, da der blev afholdt Det Sønderjyske Fællesskue i Aabenraa. Arkivfoto: John Ankersen Foruden det nye mindre mobile hønsehus til 150 høns, har Haugaarden også sin model 300 og den endnu større model 600.

Haugaarden i Bolderslev i det sønderjyske er specialister indenfor mobile hønsehuse.

Og da det Sønderjyske Fællesdyrskue løb af stablen den 26.-27. maj var der Danmarkspremiere på virksomhedens helt nye mobile hønsehus – en mindre model til bare 150 høns.

Hønsehus kan oprettes på landbrugsvilkår

- Vi er kommet med et nyt produkt – et mindre hønsehus til 150 høns, forklarer indehaver af Haugaarden, Flemming Haugaard, der tilføjer, at det nye hønsehus lanceres i lyset af de nye beskatningsregler for små landejendomme, hvor det nye hønsehus kan oprettes på landbrugsvilkår.

- Så det er grunden til, at vi er gået i gang med det mindre hønsehus, uddyber Flemming Haugaard, der tilføjer, at prisen for det nye mindre hønsehus, målt på hønepladspris, er på samme niveau som de større modeller af mobile hønsehuse, som Haugaarden også producerer.

Tilbagebetalt på under fire år

- Tilbagebetalingstiden er også den samme som for de større mobile hønsehuse, under fire år, tilføjer Flemming Haugaard.

Haugaarden producerer og tilbyder foruden det mindre mobile hønsehus også en 300-model og den endnu større 600-model.

 

Læs også