Udsolgt maskin- og produktudstilling

Det er ved at være længe siden, at standpladserne på Hobro Dyrskue blev udsolgte og det glæder folkene bag skuet.

De er der alle sammen, maskinudstillerne, uddannelsesinstitutioner, energivirksomhederne, foderstofvirksomhederne, foreningerne, politiske partier og så videre.

- Der er bare så mange spændende mennesker, der kommer og udstiller i år. Så vi har faktisk lidt svært ved at få armene ned igen, siger Birthe Balle Andersen, som er koordinator for Hobro Dyrskue.

Et skue hvor standpladserne for længst er revet væk.

- Det er bare helt vildt godt, og det er vi rigtig glade for, siger hun.

Ny og gengangere

Som ny udstiller kommer blandt andet Jysk Transportservice fra Haverslev, som har booket en dobbelt stand på skuet.

De kører to lastbiler ind på Ambupladsen og håber på, at det er med til at skabe lidt synlighed.

- Folk ser jo vores biler. Men de skal vide, hvem vi er, hvad vi kan og hvor vi hører hjemme, det er det vi gerne vil bruge dyrskuet til, siger Kim Rasmussen, som er kørselsleder i virksomheden og en af drivkræfterne bag virksomhedens deltagelse på skuet.

Ellers kommer der en masse gengangere. Blandt andet TBS Suldrup, Brdr. Ewers, Memas, Brdr. Thorsen. Farmas, Hobro Olie, Sørensen og Lynggaard, DLG, Agrotek, Linds, Dan Egtved, Frisdal, Agri Nord og mange flere.

Skuet får blandt andet også besøg af flere uddannelsesinstitutioner, når HEG fra Aars, Nordjyllands Landbrugsskole i Nibe og Asmildkloster Landbrugsskole i Viborg, lægger vejen forbi.

Læs også