Dyrskuet er et godt sted at få hilst på

Nybolig Landbrug Gørtz & Jespersen glæder sig til Det Fynske Dyrskue og til at hilse både på tidligere og fremtidige købere og sælgere.

Der er ingen slinger i valsen, når det drejer sig om Nybolig Landbrug Gørtz & Jespersens deltagelse på Det Fynske Dyrskue.

- Dyrskuet er en del af vores rødder. Vi har altid været med. Først i regi af Nykredit, hvor både Dan (Gørtz, red.) og jeg blev ansat som konsulenter 1. februar 1998 og efterfølgende som indehavere af Nybolig Landbrug Gørtz & Jespersen siden henholdsvis 2004 og 2005, fortæller Palle Jespersen.

- Vi er heldige også at have Søren Sass Svanholm med i folden. Søren har været med i branchen siden 2006, hvor han kom ind i den finansielle sektor og herudover driver han eget landbrug på Vestfyn, så vi føler, at vi er ret godt rustet til vores arbejde, siger Palle Jespersen.

Fint udstillingssted

Han understreger, at det er naturligt for dem at bakke op om dyrskuet, og at det er et godt sted at få hilst på både kommende og tidligere købere og sælgere.

- Dyrskuet er et fint udstillingssted, og vi taler med folk fra land og by, der spørger til land- og landbrugsejendomme, siger den erfarne ejendomsmægler, der de senere år har oplevet øget efterspørgsel på alle typer af ejendomme.

Også konsulenter, banker mm. er inde forbi standen de tre dage på dyrskuet, hvor alle tre mæglere fra Nybolig Landbrug Gørtz & Jespersen vil være til stede.

Gavnlig effekt

Deltagelse på dyrskue, vedkender den kendte fynske ejendomsmægler, er en svær målbar størrelse.

- Men det har helt sikkert en gavnlig effekt og vi ønsker at støtte op om det fynske landbrug, så vi glæder os, slutter han med en hilsen til alle om at kigge ind på standen.

Læs også