Erfaren udstiller af landbrugsmaskiner og traktorer på skue

Maskinforretningen Brdr. Holst Sørensen i Obbekær ved Ribe er en af de erfarne og store maskinudstillere på Ribe Dyrskue, og i år er ingen undtagelse.

Brian Sandfeld står for Merlo hos Brdr. Holst Sørensen – et mærke og læssere der har oplevet stor fremgang i Danmark. Foto: John Ankersen Dyrskue er for både store og små – det samme er interessen for maskiner, som her på Brdr. Holst Sørensens stand på Landsskuet i Herning. På fredag er muligheden der igen i forbindelse med Ribe Dyrskue. Foto: John Ankersen Taler man traktorer, mejetærskere m.m. er det Case IH, der er lig med Brdr. Holst Sørensen, der præsenterer mærket på Ribe Dyrskue. Foto: John Ankersen

Det er en både erfaren, stor og lokal udstiller, der kommer til at udgøre end del af maskinudstillingen i forbindelse med Ribe Dyrskue.

Hos Brdr. Holst Sørensen A/S i Obbekær ved Ribe slutter man nemlig dyrskuesæsonen af med at vise hele paletten af maskiner i forbindelse med Ribe Dyrskue, som man i mange år har været en fast del af.

Dyrskuer har altid spillet en vigtig rolle hos Brdr. Holst Sørensen, der senest var med i forbindelse med Landsskuet i Herning.

- Vi er selvfølgelig med i Ribe, hvor vi også har Case IH med på standen, forklarer Frank Johansen, sælger hos Brdr. Holst Sørensen.

Foruden Case IH har Brdr. Holst Sørensen en lang række andre mærker i sit import- og forhandler program – blandt andre Merlo, Giant, Siloking, Amazone, Jeantil, Krone og Ziegler.

Så der bliver nok at se på for de maskininteresserede, der lægger vejen forbi maskinudstillingsarealet på Ribe Dyrskue.

60 års erfaring

Brdr. Holst Sørensen startede som traktor importør i 1963. Og sådan er det også i dag, hvor virksomheden importerer, sælger og servicerer landbrugs- og entreprenørmaskiner.

Salget foregår lokalt og gennem et stort forhandlernet i Danmark og Sverige til byggebranchen, anlægs- og landbrugssektoren. Brdr. Holst Sørensen A/S beskæftiger omkring 60 medarbejdere indenfor maskinsalg, service og reservedelssalg.

Læs også