bannerPos

Markant fremgang i salget på svineproduktionsvirksomheder

Der er øget interesse efter landbrugsejendomme lige nu. Ikke mindst grundet de flotte svinepriser. Interessen vil på sigt smitte af på jordpriserne.
14-12-2019 12:00

Juletiden er forventningernes tid. En markant og positiv udvikling i svineprisen er med til at løfte markedet for landbrugsejendomme, og det vil fortsætte ind i 2020, lyder vurderingen fra direktør Bent Holm, LandboGruppen Syd.

Af Bent Holm, direktør i LandboGruppen Syd

Da jeg var barn, var forventningerne til pakkerne under træet store, og drømmene var om noget endnu større. Måske kan vi, når det gælder svineproduktionen, sammenligne over til de nuværende forventninger til noteringen for 2020?

- Vi oplever, at interessen for at komme i gang med at producere grise er stor

Forventningerne er store, og vi har set en markant fremgang i salget på sv

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Dataoverførsel for blandede maskinparker

I dag skal landmænd indsamle store mængder data for at administrere deres bedrifter samt for at opfylde kravene om dokumentation. Med ISOXML-standarden er det muligt at overføre markdata fra maskinens skærm fra populære producenter til John Deere Operations Center. På baggrund heraf kan John Deere understøtte kunder, der arbejder med maskinparker fra forskellige leverandører.

- Smågrisemarkedet er stabilt og i balance

Nord-West noteringen forbliver i denne uge uændret på 39,00 euro. Samme melding gælder noteringen for 8-kilos grise, der ligeledes er uændret på 25,40 euro

Semler Agro får ny afdelingsleder på sjællandsk hovedcenter

Danmarks største maskinhandel, Semler Agro, har fundet sin nye afdelingsleder i filialen i Næstved. Ny mand i spidsen i Næstved er 45-årige Jesper Ulrik Skallergård, der kommer med mere end 11 års ledelseserfaring fra N.C. Nielsen A/S.

Farven er skiftet fra gul til rød

Egentlig har det ikke så meget at betyde, om den hedder New Holland eller Case. Det primære i valget af anden mejetærsker har været at holde fast i den velkendte service, lyder det fra Poul Martin Mortensen og sønnen Palle Mortensen, der mistede deres mejetærsker til flammerne sidste lørdag.

Mejetærskeren udbrændte på få minutter

Der gik omkring et minut, fra Palle Mortensen opdagede, at der kom hvid røg op af den mejetærsker, hans far og søn sad i, til røgen havde udviklet sig til flammer. Heldigvis kom ingen noget til.

Er der fradrag for udgiften til høstfesten?

Høsten står for døren, og når den er i hus, skal det måske fejres med en hyggelig høstfest. Men hvordan er det egentlig med fradragsretten for landmanden? Og hvad med medarbejderne, beskat-ningen og momsen?
Side 1 af 1892 (37837 artikler)Prev1234567189018911892Next