Michael Andersens far og tidligere ejer af Tøvestensgaarden, Lars Andersen, læsser en skovlfuld hvid- og rødkålsaffald ned i fuldfoderblanderen, der er i gang med at mikse en portion kviefoder.

- For mig er det jo ganske bæredygtigt, når vi aftager rester fra grønsagsproduktionen i Skælskør. Vores kvier bliver fodret med mange restprodukter for eksempel rødkål, mask og afpuds fra frøgræsmarker.

- Det

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement

Kvæg