Charmen ved det uforudsigelige
Som i alt andet biologisk betinget produktion er der både charme ved det uventede og en faglig stolthed, når afgrøderne arter sig som forventet.

Med den kokkeuddannede Mette Krüger Johansen i virksomhedspraktik hos Gartneriet Rødmose får Endrik Maas ofte en snak om tilberedning af de forskellige grøntsager. Fotos: Bøje Østerlund
I drivhusene giver Endrik Maat i dag sine to virksomhedspraktikanter besked på at rydde rækken med koriander.
- De er blevet for store nu, og jeg har nye på vej, så her skal vi have sået en anden afgrøde. Også almindelig spinat er allerede ryddet, mens der stadig høstes af New Zealandsk spinat, der ikke har samme tilbøjelighed til at gå i stok, men tåler at blive klippet ned flere gange.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her