Ny grund til fortsat forskning
Forsøgstekniker Emil Lynggaard sørger for, at den nye grund under fødderne for forskerne i grøntsager, frugt og bær fra Århus Universitet, i enhver henseende bliver bæredygtig.

I år medvirker forsøgstekniker Emil Lynggaard til at teste 56 forskellige ærtesorter med henblik på at finde de bedst egnede sorter til brug i for eksempel køderstatninger. Foto: Bøje Østerlund
De praktiske medarbejdere ved det nye AU Auning nær Gl. Estrup låner fortsat frokoststuen og andre faciliteter hos Det Grønne Museum, når de skal holde en pause fra arbejdet med at etablere forsøg på de store flade arealer ved den nye forskningsstation for frugt, bær og grøntsager.
- Vi har nu været i gang herude i to år, siger forsøgstekniker Emil Lynggaard.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her