Danske Svineproducenter skal have ny direktør

Nicolaj Nørgaard er blevet headhuntet til at være ny direktør for Danish Crown Pork Ejerservice. Det er ikke den bedste timing ifølge svineproducenternes nyslåede formand, Torben Hauskov.

- Desværre er vores direktør, Nicolaj Nørgaard, blevet headhuntet til at være ny direktør for Danish Crown Pork Ejerservice, siger formand for Danske Svineproducenter Torben Hauskov.

- Jeg vil ikke lægge skjul på, at timingen er ikke optimal i forhold til det nye formandskabs virke og vores drejebog, men nu vil vi udnytte de førstkommende måneder til at formidle Nicolajs viden og politiske forbindelser til andre nøglepersoner i foreningen, siger Torben Hauskov.

Nicolaj Nørgaard har været direktør i Danske Svineproducenter de seneste to år.

Har styrket organisationen

- Jeg er ikke i tvivl om, at Nicolaj har styrket vores forenings navn og indflydelse i relevante styrelser, ministerier og på Christiansborg, i den relativt korte periode, han har været her. Han har også bidraget til at skubbe nye initiativer i gang for at styrke dansk svineproduktion, siger Torben Hauskov, der nævner projekterne ”Billigere stalde” og ”Alternativ håndtering af døde dyr” som eksempler.

Formanden forklarer, at han øjeblikkelig vil sætte gang i en rekrutteringsproces for at finde en ny direktør til foreningen.

- Min telefon er naturligvis åben for henvendelser og gode forslag, siger Torben Hauskov, der tilføjer, at han ser frem til et fortsat godt samarbejde med Nicolaj Nørgaard i hans nye job.

- Jeg tror at han kan bidrage til, at Danish Crowns ambitiøse mål kan nås, slutter Torben Hauskov.

 

Læs også